~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

αγναντεύω (ρήμα) // βλέπω από μακριά, ή παρατηρώ από ψηλά, από ύψωμα

+Στην Μνήμη των Πάνου και Ελένης και του Σταύρου Πάνου Αϊβαλή απο το Ελληνικόν Γορτυνίας και Ιδρυτή της εφημερίδας "Λούσιος" και μετέπειτα "Αρκαδικό Βήμα" (1988-2009)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

~

~
λέμε στους γείτονες και στους συγχωριανούς μας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙς μνήμην του Σταύρου Αϊβαλή, πέρασαν επτά ολάκερα χρόνια με την απουσία του

   ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ    


Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας πατέρα, θείο, παππού Σταύρο είχαμε πει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009, στο Κοιμητήριο των Αγίων Ανάργυρων συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος.
Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 πέρασαν επτά ολάκερα  χρόνια με την απουσία του αλλά για μας τα παιδιά του, ζει μέσα στην καρδιά μας τον αγαπάμε και τον θυμόμαστε που μας έλεγε: "να ζείτε έτσι ώστε να μην ντρέπεστε για τις πράξεις σας"....

 
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ 2009    
+ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΑΪΒΑΛΗΣ (1928-2009)

Σήμερα Πέμπτη το πρωί -έτσι αναπάντεχα- έφυγε ο μπάρμπα-Σταύρος από το Ελληνκό Γορτυνίας... Α ν τ ί ο Π α τ έ ρ α , Εφυγε σήμερα τα ξημερώματα έτσι ήσυχα όπως ζούσε τα τελευταία χρόνια στο σπίτι του στην Αθήνα ο Σταύρος Αϊβαλής από το Ελληνικό Γορτυνίας πλήρης ημερών στα 80 του χρόνια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελληνικό (Μουλάτσι ) εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια μέχρι που σαν έφηβος πήγε στην Ζάκυνθο κοντά στην αδελφή του Καλλιόπη και τον γαμπρό του Αργύρη Λαγοδήμο όπου έμαθε την τέχνη του τσαγκάρη. Εκεί τον βρήκε ο μεγάλος σεισμός που ισοπέδωσε το νησί και ως φαντάρος βοήθησε τον κόσμο. 
Τα τελευταία χρόνια διευθυντής στο «Αρκαδικό Βήμα» βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις στην έκδοση της εφημερίδας όταν βέβαια δεν ήταν στη Κόρινθο στο σπίτι του Κώστα και της Ράνιας που είχε τον αγαπημένο του κήπο και περνούσε τις ώρες του ευχάριστα. Εδώ και καιρό είχε λόγω ηλικίας κάτι μικρά προβλήματα υγείας που σαν παλληκάρι τα πάλευε… Δυστυχώς ή καρδιά του σήμερα το πρωί τον πρόδωσε. Πατέρα καλό σου ταξίδι και να ξέρεις ότι θα σε αγαπάμε πάντα... Τα παιδιά σου Πάνος, Πέτρος, Κώστας και Παρασκευάς. 
Τα εγγόνια σου Οδυσσέας, Ποσειδώνας, Αθηνά, Κατερίνα, Σταύρος, Βασίλης, Σταύρος και Νίκος. Ευτύχησες να δεις και δυο δισέγγονα από την κόρη του Κώστα την Αθηνά. Και βέβαια τα κορίτσια σου που αγαπούσες Καλλιόπη, Νάνα, Ράνια και Πελαγία. και η σύντροφος της ζωής για περισσότερα από πενήντα χρόνια Αθηνά Τσαρμποπούλου-Αϊβαλή. 
Το τελευταίο αντίο θα το δώσουν συγγενείς και φίλοι αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 3.30 μ.μ., από το Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου