~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

αγναντεύω (ρήμα) // βλέπω από μακριά, ή παρατηρώ από ψηλά, από ύψωμα

+Στην Μνήμη των Πάνου και Ελένης και του Σταύρου Πάνου Αϊβαλή απο το Ελληνικόν Γορτυνίας και Ιδρυτή της εφημερίδας "Λούσιος" και μετέπειτα "Αρκαδικό Βήμα" (1988-2009)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

~

~
λέμε στους γείτονες και στους συγχωριανούς μας

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


 Dimitrios Koniaris  
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ (ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ) ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

- ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ -

Χρόνια Πολλά σε όλους ! 
Να είστε καλά με τους αγαπημένους σας ! Και του χρόνου με υγεία ! (Φέρτε και καμιά στροφή για μας , που μας κρατούν οι υποχρεώσεις της εργασίας μακρυά από το χωριό μας!)

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΡΟΠΙΚΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Dimitrios Koniaris
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΡΟΠΙΚΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΓΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΙΑΡΑΙΪΚΑ ΕΩΣ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΗ-ΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΙΪΚΑ ΕΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

{ΥΓ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΤΟ ΑΛΟΓΟ (ΛΟΥΣΙΟΣ),ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ,ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΑΤΑ, ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΙΪΚΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΤΡΙΤΗ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΪΒΑΛΗ}.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ: ΜΟΥΛΑΤΣΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΩΝΙΤΣΑ" ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΪΒΑΛΗ.ΕΝΑΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ 5 ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΝΕΟ-ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΙΑΡΗ.

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Dimitrios Koniaris
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2000,ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ,ΣΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ "ΤΑΛΟΥΜΗ" ΚΑΙ "ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ".
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑ (ΟΡΘΙΑ) ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.